Avaliações de Wokelicious Nieuw-Vennep

Avaliações recentes

5.0
Siem
6 fevereiro 2023

Prima eten; saus in het gerecht was wat veel; wat meer groente in het gerecht mag. Keurige bezorging.

Wilfred Herrebrugh
6 fevereiro 2023

Perfecte kwaliteit pprijs verhouding

Fatima
5 fevereiro 2023

Mijn kinderen en ik zijn vaste klant lekkerste wok en service is gewoon bij wokelicious

Ilse
5 fevereiro 2023

Snelle bezorging en heerlijk eten!

Elfering
3 fevereiro 2023

Erg kleine porties of ik ben gewoon een vreetzak was weer ontzettend lekker.

Victor
29 janeiro 2023

Altijd superlekker eten! Bezorging altijd op tijd!

Hadewijch
28 janeiro 2023

Vurrukelijk, vers en snel bezorgd ✨️

Marco Hartman
26 janeiro 2023

Normaal zijn wij erg tevreden maar vandaag ruim een uur gewacht en eten was totaal niet pittig terwijl wij dat wel besteld hadden.

Reacção a Wokelicious

goede middag Marco, gister duurde het inderdaad langer dan jullie van ons gewenst zijn, het was behoorlijk druk en door te kort aan bezorgers duurde het nog iets langer, sorry voor het ongemak!

B
25 janeiro 2023
Rob Café
22 janeiro 2023

De Maaltijd (nr. 7) met gebakken rijst was echt fantastisch, ik waande me weer even in Thailand. Ook was de portie groot genoeg om met zijn tweeën van te eten. Mini loempias en kroepoek erbij. Helemaal top. 🙌😋

M.I. Jans
21 janeiro 2023

Dacht, extra kip extra groenten dat zal in een bakje extra geleverd worden. Helaas zat er nu in het bestaande gerecht wat extra groenten en kip? Prijs kwaliteit vond ik voor dit bedrag niet evenredig…..

Emma
20 janeiro 2023

Heerlijke verse wokgerechten en bezorging prima op tijd

Caroline
14 janeiro 2023

Op aanraden van m'n zoon en schoondochter eten besteld en het was echt heerlijk!! Goede smaak, goede porties en alles vers! Voor herhaling vatbaar!!

Roger
7 janeiro 2023

Het was weer heel vers, lekker, ruim voldoende en mooi op tijd. Top.

B. Metz
6 janeiro 2023

Het was heeerlijkkkkk! De bezorging was stipt op tijd. Mijn bezoek was enthousiast. Tot ern volgende keer.

FS
5 janeiro 2023

Eten zijn lekker. Bedankt!

Victor
5 janeiro 2023

Heerlijk eten! Bezorgers altijd vriendelijk en keurig op tijd

I
4 janeiro 2023

Zoals altijd top!

Ramin
3 janeiro 2023

Heerlijk gegeten! Goed gevulde bakken en warm bij aankomst. Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mariska
2 janeiro 2023
Marjan
31 dezembro 2022

Altijd lekker en vers

Marion
30 dezembro 2022

Het blijft puur genieten, zowel jullie heerlijke eten, als jullie klantenservice. Wat werden wij vanavond extra verwend, wij zijn en blijven fan😉👍🏼

Nizar
24 dezembro 2022

Mijn bestelling is niet bezorgd. Ik heb helemaal niets ontvangen.

Reacção a Wokelicious

Goede middag, Helaas is er iets mis gegaan waardoor u tocht heeft kunnen bestellen, de bestelling is automatisch geannuleerd en dat word automatisch terug gestort op uw rekening. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet Team Wokelicious.

Patrick Snijders
24 dezembro 2022

Eten is niet geleverd en telefoon werd niet opgenomen

Reacção a Wokelicious

Goede middag, Helaas is er iets mis gegaan waardoor u tocht heeft kunnen bestellen, de bestelling is automatisch geannuleerd en dat word automatisch terug gestort op uw rekening. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet Team Wokelicious.

Brigitte
24 dezembro 2022

Altijd heerlijk!

Serpil
22 dezembro 2022

Zoals altijd supergoed eten en snelle levering👍🏻👍🏻

Lenodinho
17 dezembro 2022
Shahryar sabri
13 dezembro 2022

Eten besteld maar blijkbaar waren jullie dicht… zou niet mogelijk moeten zijn om af te rekenen als jullie dicht zijn dus hoop dat de maaltijd alsnog morgen komt als jullie open gaan

Reacção a Wokelicious

Goede middag, Helaas is er iets mis gegaan waardoor u tocht heeft kunnen bestellen, de bestelling is automatisch geannuleerd en dat word automatisch terug gestort op uw rekening. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet Team Wokelicious.

Cheyenne
12 dezembro 2022

Heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annette
11 dezembro 2022

Het was weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Truus Schomaker
9 dezembro 2022

Heerlijk gegeten. Geen minpunten. Alles was grandioos en meer dan genoeg. Echt een aanrader.

Rico
8 dezembro 2022

Mmmm zoals gewoonlijk top kwaliteit. Goede service!

Sandy
7 dezembro 2022

Wok erg goed gevuld met veel groente. Heerlijk weer!!!

S L
4 dezembro 2022

Het eten is heel snel bezorgd. En het was lekker en een grote portie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brigitte
4 dezembro 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Elfering
3 dezembro 2022

Was weer top...

Marjan
2 dezembro 2022
Fardien
27 novembro 2022

Heerlijke wok zeker aan te raden

Marcel
16 novembro 2022

Heerlijk smaakvol en goed warm eten, was de eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar. Levering was alleen 20min eerder dan besteld.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elfering
9 novembro 2022

Beoordelingen overbodig ,eten is TOP

Peter de Langen
6 novembro 2022
Marleen
3 novembro 2022

De foto's zien er smakelijker uit dan de realiteit.

Bernadette Blom
31 outubro 2022
Floor
30 outubro 2022
mike
30 outubro 2022

heerlijk vers maar de portie’s zijn wel wat klein qua ingredienten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martijn bakker
30 outubro 2022

Heerlijk eten!

Tirtsa
30 outubro 2022

Super lekker eten, top service!

Arina
23 outubro 2022

Heerlijk gegeten! Aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nicole blom
23 outubro 2022

Altijd lekker , altijd meer als genoeg ! Bezorgtijd ook weer prima op tijd , aardige en nette bezorger . Top dus weer !!! ;-)

Brigitte
22 outubro 2022

Vandaag voor de Kaeng karie gegaan. Weer heerlijk gegeten.

Acmt
21 outubro 2022

Heerlijke maaltijd en de portie was voldoende.

M.I. Jans
21 outubro 2022

Het eten was echt heel smakelijk en ben blij dat ik nu een goed adres heb!

Monique
19 outubro 2022

Bestelling is op tijd geleverd, vriendelijke chauffeur. Eten was goed warm, netjes verpakt en prima porties. Voor 5 personen 5 porties besteld en 3/4 bakje over. Zit ook redelijk wat groente in de porties.

Annette
17 outubro 2022

Wederom weer heerlijk gegeten ,tot de volgende bestelling !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

PvC
17 outubro 2022

Phad Krapow was weer heerlijk. Rijk gevuld en een hele grote portie. Werd exact op tijd geleverd. De rook kwam eraf, zo warm en vers. Kortom grandioos. Was zeker weer niet de laatste keer !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vermeulen
13 outubro 2022

Zoals altijd keurig op tijd, warm en heerlijk van smaak!!!

Maurice
11 outubro 2022
Brigitte
11 outubro 2022

Weer heerlijk gegeten en rond de gevraagde bezorgtijd geleverd. Wat mij betreft de beste!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A
9 outubro 2022
Rb
4 outubro 2022

Altijd warm, lekker en op tijd!!

Donovan
26 setembro 2022

Heerlijk eten, bestelling was wel ruim een uur te vroeg.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sep
25 setembro 2022
Claire Heffernan
25 setembro 2022

Fantastic as always 👏

Annebel Langedijk
25 setembro 2022

Suuper snelle levering en heel lekker eten

Yannick
22 setembro 2022

Zoals altijd, mega lekker!

Monique
22 setembro 2022

Duidelijke website , bestelling werd precies op tijd geleverd . Alles is netjes verpakt , goed op temperatuur en goede kwaliteit. Wij gaan zeker nog een keer bestellen

Katrie van Maasdam
21 setembro 2022
Patrick Kruisland
20 setembro 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd. 👍🏽

Jurgen
20 setembro 2022

Simpel, snel, smakelijk!

Ted Janzen
18 setembro 2022

Heerlijk eten, geleverd zoals besteld, op de tijd zoals afgesproken en super warm!

Serpil
15 setembro 2022

Zoals altijd weer supersnel en superlekker!

Kelly
9 setembro 2022

Zoals altijd top!! Smaak is goed, geen karige porties, eten wordt altijd warm bezorgd, altijd op tijd en super flexibel als je belt en vraagt of het eten toch iets eerder gebracht mag worden.

Martin
8 setembro 2022

Heerlijk zoals gewoonlijk. Niet goedkooo. 2 porties met bezorging en fooi zo’n 27 euro, maar meer (en dan ook echt meeeer) dan genoeg.

Serpil
3 setembro 2022

Super snelle levering en het smaakte zoals altijd geweldig:)

Claire
1 setembro 2022

Fantastic

Ramin
31 agosto 2022

Top bedrijf! Heerlijk eten en leveren op tijd.

Thomas Weinholt
25 agosto 2022
Dirk
20 agosto 2022

Was weer heerlijk, en precies op tijd bezorgd 👍

versteegt
15 agosto 2022

was erg lekker en vlot bezorgd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Claire
14 agosto 2022

Absolutely fantastic as always 👌

Britney
13 agosto 2022
Annette
13 agosto 2022

Het was weer heerlijk 😊

NS
10 agosto 2022
Serpil
9 agosto 2022
Brigitte
5 agosto 2022

Alleen maar lof! Heerlijke verse producten.

Unknown
4 agosto 2022

Altijd goed, lekker, warm en op tijd!

Elfering
4 agosto 2022

The best there is 👍🏻👍🏻👍🏻

Abdel
2 agosto 2022

Super lekker, ik zou zeker weer bij wokelicious bestellen

NS
14 julho 2022
Jacqueline
10 julho 2022

Snelle bezorging en altijd goede kwaliteit en goed gevulde bakjes.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Monika
9 julho 2022

Eerste keer besteld. Niets bijzonder, rijst en mie was droog en aangebrand, groenten ook droog (vooral wortel)als of ze oud waren. Bovendien hebben we 2 haren in het eten gevonden.

Nicole blom
7 julho 2022

Altijd super lekker en op tijd geleverd ! Top geregeld , echt een aanrader

Jurgen Bous
5 julho 2022

Fantastische service en fantastisch eten!

Carola
4 julho 2022

Het was wederom heerlijk. In plaats van de gebruikelijke chinees zijn wij overgestapt naar Wokelicious voor als we een feestje te vieren hebben met de familie. Met een man of 15 gegeten en alles was schoon op, iedereen vond het lekker. Niemand wil terug naar de chinees.

Brigitte
1 julho 2022

Altijd heerlijk vers, goede bite bij de groentes. Goed gevuld. En lekker warm. Ik zou het iedere dag wel willen eten! Hele aardige bezorger, netjes en beleefd.

Lisa
30 junho 2022

Lekker eten. Heel aardige mensen, Ik bestel vaak daar

Elfering
29 junho 2022

Wat de naam ook zegt "Wok/d/elicious"

Adem Oren
29 junho 2022

Niks mis met het eten (want die is geweldig zoals altijd) en bezorging ( altijd keurig op tijd)! Eigenaar top van een vent! Reden waarom ik 1 ster geef is omdat er een jonge heer en een jonge dame achter de telefoon zit totaal onervaren en te nonchalant door de telefoon wat mij onwijs woedend maakte. Vandaag om 17:11 uur heb ik besteld en betaald, vervolgens krijg ik een mail om 17:12 uur netjes dat bestelling ontvangen met een overzicht van de bestelling. Deze heb ik om 17:16 gezien en gelezen dus 4 minuten nadat ik heb betaald. Om 17:17 belde ik wokelicious op om door te geven dat ik per ongeluk rundvlees heb gekozen en dat het mijn fout was en deze te vervangen naar garnalen. Jonge jongen sprak ik door de telefoon en die zou even kijken en doorgeven. Bij deze ga ik ervanuit dat het aangepast was en het gesprek beëindigd. Vervolgens komt mijn bestelling rond 17:45 aan, netjes op tijd, niets mis mee. Wij maken het eten open tegen 17:55 en zie dat er niets aangepast is in mijn bestell

Soheil
29 junho 2022

Bedankt voor de kwaliteit en service

Kelly
27 junho 2022

Bij de Phed met-mamuang zat wel heel veel ui.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Naico van Bommel
27 junho 2022

Super lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marieke
25 junho 2022

Vorige week voor het eerst besteld en laten bezorgen, vandaag gehaald. De smaak is top! Goed heet ( temperatuur) zelfs na een autorit van een kwartier. Echt heerlijk. Wij zijn fan

Serpil
23 junho 2022

Superlekker!

Jonathan
23 junho 2022

Superb as usual, tasty food, with great speedy service

Lurdes
22 junho 2022

I would not define the food as Thai food. It has a Thai menu, but is not made with Thai ingredients.

cees bakker
21 junho 2022

eten was prima en mooi op tijd de bestelling gebracht

S
18 junho 2022

Niet tevreden. 2,5 uur gewacht op mijn eten. Uiteindelijk gebeld en aangegeven dat ik al 2,5 uur wacht op mijn eten en niets is bezorgd. Er werd verontwaardigd gereageerd alsof het haast niet mogelijk was. Aangegeven dat het echt zo is want ik heb al een mail gehad dat de bezorger onderweg was. Uiteindelijk waren ze me bestelling kwijt geraakt en was mijn briefje gevallen. Mijn bestelling geannuleerd. Geen excuses ontvangen. Jammer!

Obi-Ewan-Knobi
16 junho 2022

Lekker zoals altijd. May the force....

Elfering
11 junho 2022

Kwalitatief hoogstandje

Monika Dijkman
9 junho 2022
ARB
7 junho 2022
B.Metz
5 junho 2022

Het smaakte heerlijk en is voor herhaling vatbaar.Ken het Thais eten toen we werden uitgenodigd bij ERAWAN in Haarlem. Het is verfijnder dan Chinees. Ga het NIET aanpassen aan de Nederlandse smaak, dat zou erg jammer zijn !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael C.
3 junho 2022

I’m visiting from USA. The best in Amsterdam by far, really hit the spot! Everything was hot and fresh.

Mariska
3 junho 2022

Met 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel! Goede porties, snelle levering, aanrader!

Luijt
29 maio 2022

de bezorging was netjes op tijd , misschien erbij zetten voor hoeveel personen het is.eten was lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Maurice
28 maio 2022
Monique
26 maio 2022

Niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst laten bezorgen!! Wat een heerlijk, vers en warm eten, een dikke tien van ons!

Tineke Hasenpflug
24 maio 2022

Vers en warm en lekker Bezorging zeer snel

Peter
16 maio 2022

Nasi en eier noedels waren perfect. Heerlijk van smaak. Temperatuur was heerlijk heet, bezorging uitstekend ( heel vriendelijk en op tijd). Na veel bestellingen nog nooit teleurgesteld. Ga ajb zo door !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danielle
13 maio 2022

Ruim voor de verwachte tijd gebracht. Heerlijk eten, ruime porties en op een goede temperatuur. Echt een aanrader!

Sandra Griekspoor
6 maio 2022

Het was weer heerlijk👍

olga vanden berg
1 maio 2022

heerlijk eten en alles op tijd en warm bezorgd! Steeds weer genieten van heerlijke maaltijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
30 abril 2022

Het was weer heerlijk!

Van Veen
30 abril 2022

Heel veel complimenten voor de snelle service en het lekkere eten. 👌❤️

Linde
29 abril 2022

Enorm lekker!!!!

P. van Caspel
27 abril 2022

Was wederom heerlijk. Uitstekend verzorgd en geleverd.

Ker
26 abril 2022

Heerlijk!! En super heet kwam het aan. Zoals gebruikelijk. Mijn favoriete bezorgdienst!!!

Vedatd
25 abril 2022

Top👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

serenay
24 abril 2022
Heidi
23 abril 2022

Was weer heerlijk, onze complimenten en tot snel 👍🙋🏻‍♀️

AO
15 abril 2022

Tweede keer besteld en het eten is echt heerlijk!

Aurelia
14 abril 2022

Altijd lekker eten!

Mandy
14 abril 2022
WALDO
13 abril 2022

Zoals altijd...verrukkelijk.

Floorvandermeij
9 abril 2022
Linda
8 abril 2022

Altijd super snel,lekker en uitstekend op temperatuur en goede service.

jan
7 abril 2022
Peter van Caspel
2 abril 2022

Wederom is het eten perfect en heerlijk, net zoals de bezorging. Fijn is dat je kunt kiezen hoe de samenstelling is. En dat klopt ook nog! Kortom, jullie zijn nog niet van mij af 🤓

Rob
2 abril 2022

Geweldig Ietsje minder zout dan is het voor mij een 10👍

Shannon
2 abril 2022
Rob
31 março 2022

Top, snel, vers, heerlijk!

Yonca
30 março 2022
Elshout
27 março 2022

In Vega toch stukjes kip. Voor ons geen punt, maar ... is dus niet vega !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Richard
21 março 2022

Heerlijk eten, snel geleverd. Wat wil je nog meer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Masi
16 março 2022
erik
15 março 2022

Nieuw voor ons maar zeer goed bevallen, goede site, goed eten en correcte bezorging

Mike Wolff
14 março 2022

Als het vlees nog sappiger zou kunnen, maar het is al goed hoor!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Roger
13 março 2022

Het was weer lekker vers en heerlijk van smaak. Super.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sascha van Keulen
13 março 2022

Het was weer super lekker! Voor de derde keer besteld en het eten is onwijs warm en goed van smaak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jasmin
10 março 2022

Kaeng karie met garnalen een van mijn favorieten bij jullie. Je krijgt meer dan genoeg en altijd goed warm! En snel bezorgd👍 De garnaal loempia's waren ook lekker!

Anna
9 março 2022

We are regular customers and we’re always pleased how soft and delicious is beef , but this time we were very disappointed how beef was cooked, like it was old meat and it was hard to chew.

Aurelia
6 março 2022

Super positief! Lekker eten en goede service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cherry
2 março 2022

Altijd lekker!

Shinteya
2 março 2022

Lekkerste wok regio Hoofddorp-Nieuw Vennep en goede service!

Kelly
27 fevereiro 2022

Vandaag was alles weer top! Goed gevuld, warm, lekker pittig, smaakvol en zoals altijd keurig optijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heidi Visser
24 fevereiro 2022

Wederom geweldig !!!!

R
22 fevereiro 2022
Kelly
21 fevereiro 2022

1 was met extra groenten maar daar was weinig van te merken. Er zaten ook heel weinig cashewnoten in.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tineke Hasenpflug
20 fevereiro 2022
Monique
20 fevereiro 2022

Heerlijk! Snelle, warme bezorging en echt een feestje om te eten!!

Peter van Caspel
19 fevereiro 2022

Wederom TOP !

Donovan
17 fevereiro 2022

Helaas 1 ingredient niet aanwezig. Maar was wel heerlijk! Gaan we vaker doen!!

N
12 fevereiro 2022

Snelle bezorging. Smaak oké, tuned down naar Nederlandse voorkeur waarschijnlijk. Niet te vergelijken met Thaise restaurants uit Amsterdam/Rotterdam

Vincent
3 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Zal zeker weer bestellen hier. Aanrader.

Martin
3 fevereiro 2022

Supper lekker, en zeer snel bezorgd. Bestellen zeker vaker bij Wokelicious!

Jeannette
2 fevereiro 2022

Overzichtelijke site heerlijk eten, bezorging keurig op tijd en een vriendelijke bezorger.

Naji
2 fevereiro 2022
Art
2 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten. Snel bezorgd.

Chantal
30 janeiro 2022

Eten is heerlijk en de bezorging is top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter van Caspel
29 janeiro 2022

Het bestelde smaakte weer PERFECT. Van alles meer dan genoeg, heerlijk warm en precies weer op tijdstip geleverd. Weet niet hoe jullie het doen maar complimenten. Ben echter 'bang' dat dit niet de laatste keer zal zijn.

Anoniem
27 janeiro 2022

Heerlijk en altijd nog echt warm bij aankomst!

Claire
23 janeiro 2022

Fantastic as always hot, fresh and so so tasty

Jorden
20 janeiro 2022

Elke keer weer goed

Suzan
16 janeiro 2022

Het was weer heerlijk!!

Hilde
15 janeiro 2022

Prima. Hebben extra kroepoek gekregen. Blijft wel even opletten dat de bakjes phad prioqwaam niet gaan lekken... Echt heerlijk eten ! AANRADER

Aurelia Abdulrahman
15 janeiro 2022

Vandaag was super leuke bezorger! Complimenten!

Jetje Maria
6 janeiro 2022
Erwin de Graaf
6 janeiro 2022

Echt heel erg lekker, we hebben heerlijk gegeten!

Asiye van Eenennaam
2 janeiro 2021
Maurice
30 dezembro 2021
Peter van Caspel
30 dezembro 2021

Dit was de 2e keer besteld. Wederom fabelachtig lekker. Heerlijk warm, perfect op tijd bezorgd door heel vriendelijke meneer. Dit was zeker niet de laatste bestelling ! Alvast prettig nieuwjaar, en ga zo door !

Jetje Maria
29 dezembro 2021
Kelly
28 dezembro 2021

Smaakt telkens weer alsof wij weer even in Thailand zijn; smaken zijn echt top! Voldoene vlees en groente. Eten is altijd warm!

Maaike
28 dezembro 2021

4 verschillende gerechten en een portie loempia's besteld. Alles was erg lekker, goede smaak en goede kwaliteit ingrediënten.

Farida
28 dezembro 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk.

Jasmin
23 dezembro 2021

Altijd verbazingwekkend snel en heerlijk warm. Ik heb meestal iets met garnalen en die zijn altijd top. Smaak is ook altijd heerlijk.

Chris - Lemuiden
22 dezembro 2021

Top zaak, top eten! Aanwinst voor de omgeving. Kakelvers, super lekker!

A
21 dezembro 2021
Kamil
20 dezembro 2021

Heerlijke wokje en supersnelle bezorging!

carola bus
20 dezembro 2021

erg lekker eten. snelle bezorging. kortom: heel goed.

Elfering
16 dezembro 2021

Eten was gewoon weer top

Manodj
16 dezembro 2021

Eten was prima, alleen mis ik bij de optie " pittig" de echte pittigheid in het eten.

Kinga
14 dezembro 2021

lekker!!!!

Peter
11 dezembro 2021

Gewoonweg zalig ! Perfecte smaak, heerlijk op temperatuur en exacte bezorging. Kortom perfect !

Jurgen
10 dezembro 2021

Geen klachten. Was de eerste keer voor ons. Lekker gegeten en de bezorging was behoorlijk snel. Het was ook goed warm allemaal. De keuze voor verschillende gerechten lijkt niet heel groot, maar dat stoort niet. En de site werkt erg prettig. Doordat je na je keuze nog kunt aanvullen met extra ingrediënten.

Petra Jongkind
10 dezembro 2021
Jeffrey
9 dezembro 2021

Super lekker en snel en warm bezorgd. Heerlijk

Roger
8 dezembro 2021

De gerechten waren weer verukkelijk. De wontons waren een positieve smaak verrassing. Wat een delicious wok!

Masi
5 dezembro 2021
Jean
4 dezembro 2021

Het was weer heerlijk en supersnel bezorgd !

A van den Bergh
3 dezembro 2021

Weer heerlijk gegeten.

Tineke
2 dezembro 2021

Het was weer ontzettend lekker Verse groentes en goed gekruid Echt een aanrader Al menig persoon aangeraden hier te bestellen.

Abdulrahman
2 dezembro 2021

Perfect eten en snel top

Elfering
1 dezembro 2021

Ondertussen vaste klant , Echt geweldig eten ..elke keer weer.

Rico
1 dezembro 2021

Echt heerlijk! Vol liefde en passie gemaakt!!

Kevin
30 novembro 2021

Heerlijk gegeten. Top kwaliteit en een snelle bezorging.